Diploma secundair Medisch administratief assistent

Kennismaking kantoorsoftware

Je ontvangt het deelcertificaat van Kennismaking kantoorsoftware in de opleiding Medisch administratief assistent, Polyvalent administratief medewerker of Administratief medewerker onthaal indien je slaagt voor deze module.

Wat?

In de module Kennismaking Kantoorsoftware leer je vlot teksten typen. Je maakt kennis met kantoorsoftware die vooral van toepassing is binnen een administratieve omgeving.

Volgende thema’s komen aan bod:
  • digitaliseren en verwerken van documenten 
  • invoeren van gegevens
  • ergonomie op het werk
  • controle en aanpassing van de juistheid van de informatie 

Wat moet je al kunnen?

Geen voorkennis vereist.
Adviesniveau Nederlands: 2.4 behaald. 

Opmerkingen

We werken met gespreide evaluatie, contactonderwijs en afstandsonderwijs. Het is belangrijk dat je steeds aanwezig bent in de les en de deadlines haalt.

Waar en wanneer?

Kennismaking kantoorsoftware

Van 13 september 2022 tot 11 oktober 2022
Dinsdagvoormiddag
  • Dinsdag 13 sep. 2022 van 08:30u tot 12:00u
  • Dinsdag 20 sep. 2022 van 08:30u tot 12:00u
  • Dinsdag 27 sep. 2022 van 08:30u tot 12:00u
  • Dinsdag 4 okt. 2022 van 08:30u tot 12:00u
  • Dinsdag 11 okt. 2022 van 08:30u tot 12:00u
€ 30 + € 1 extra kosten
Campus GLTT Halle
Auguste Demaeghtlaan 40
1500 Halle

Getuigenissen

Luna, afgestudeerd in de opleiding Medisch administratief bediende.
In 2018 studeerde ik af aan het CVO in Mechelen als medisch administratief bediende. Ik kan vandaag de dag nog steeds zeggen dat het jaar dat ik in het CVO zat, een van de leukste jaren uit mijn – nog maar – 23-jarig bestaan was. Ik bemachtigde mijn secundair diploma, deed verschillende studentenjobs en kon dankzij het feit dat ik niet altijd volledige dagen naar school moest, ook genieten van het studentenleven.
Mijn ervaring in het CVO zorgde ervoor dat ik gemotiveerd raakte om verder te studeren. Op dit ogenblik kan ik met trots zeggen dat ik mijn diploma als leerkracht secundair onderwijs heb behaald en momenteel bezig ben met de opleiding Taal- en Letterkunde aan de VUB.
Kortom, ik raad het iedereen aan om zijn/haar diploma te behalen in het volwassen- of tweedekansonderwijs!

Luna, afgestudeerd in de opleiding Medisch administratief bediende.
In 2018 studeerde ik af aan het CVO in Mechelen als medisch administratief bediende. Ik kan vandaag de dag nog steeds zeggen dat het jaar dat ik in het CVO zat, een van de leu...

Ik ben in februari 2020 gestart met de opleiding Medisch Administratief Bediende (nu: Medisch Administratief Assistent) na een carrière van 21 jaar als opvoedster. Ik had even een moeilijke tijd en besliste om mij te heroriënteren in de sector. Ik koos voor de opleiding Medisch Administratief Bediende bij Crescendo CVO en ik heb hier geen minuut spijt van! Ik kreeg veel ondersteuning van de leerkrachten en voel me als herboren in de opleiding. Ik heb zelfs mijn voordeel gedaan met de online lessen want ik kreeg veel persoonlijke feedback en dat heeft mij doen groeien en openbloeien. Op mijn stageplaats werd ik als een volwaardige werkkracht beschouwd en niet enkel als ‘de stagair’. Dat heeft mij nog meer zelfvertrouwen gegeven en stiekem droom ik ervan om voor een Bachelor in avondonderwijs te gaan: ik heb de smaak te pakken!

Ik ben in februari 2020 gestart met de opleiding Medisch Administratief Bediende (nu: Medisch Administratief Assistent) na een carrière van 21 jaar als opvoedster. Ik had even een moeilijke tijd en besliste om mij te heroriënteren in de sector. Ik ko...