Huishoudelijk koken

Basis koken

Je ontvangt het deelcertificaat van Basis koken in de opleiding Koken indien je slaagt voor deze module.

Wat?

Heb je geen of nauwelijks ervaring in de keuken en wil je toch je eigen 'potje' kunnen koken dan ben je welkom in de Module Basis.
In de Module Basis leer je elementaire kooktechnieken.
Je bereidt heel eenvoudige gerechtjes uit de dagelijkse keuken, zoals:

  • carpaccio van tomaat
  • salade niçoise
  • juliennesoep
  • tomatensoep met balletjes
  • vispannetje
  • lasagne
  • stoverij

Wat moet je al kunnen?

Geen voorkennis vereist. 
Adviesniveau Nederlands: 2.2 behaald.

Wat zijn de extra kosten?

Naast het inschrijvingsgeld betaal je het ingrediëntengeld van € 140.
Het betalen van het ingrediëntengeld op semesterbasis is mogelijk:
  • 1ste schijf (50%) bij inschrijving , samen met het inschrijvingsgeld
  • 2de schijf (50%) in de week van 22 januari 2024

Waar en wanneer?

Deze module wordt momenteel niet aangeboden of het uurrooster voor deze module is nog niet gekend.

Liever iets anders?