Duits niveau 3 Threshold 1

Je ontvangt het deelcertificaat van Duits Threshold 1 A + Duits Threshold 1 B in de opleiding Duits richtgraad 2 indien je slaagt voor deze module.

Wat?

Tijdens de lessen word je via concrete taalhandelingen ondergedompeld in de cultuur en de geschiedenis van de Duitstalige landen. Er staan ook Duitse songs en een Duitse film op het programma. Je leert de grammatica op een interactieve manier. Je vertrekt vanuit situaties die uit het  leven gegrepen zijn.

Over uitvindingen en producten praten, een recept uitleggen, discussiëren over het verschil tussen mannen en vrouwen en de daarbij horende clichés, realistische en onrealistische wensen formuleren, gemaakte fouten en gebeurtenissen in het verleden becommentariëren, het over de verschillende levensfases hebben, je eigen eisen en commentaar formuleren en een korte voordracht hieromtrent houden.

Indien er voldoende belangstelling is, organiseert je leerkracht een uitstap naar een Duitstalige stad.

Koop geen handboek voor de start van de lessen.  Je leerkracht geeft tijdens de eerste les de juiste info.

Wat moet je al kunnen?

De module Duits niveau 2 Waystage  al gevolgd hebben of door middel van een instapproef bewijzen dat je de basiscompetenties al beheerst.

Waar en wanneer?

Intensief = de cursus gaat meermaals per week door. Klik op "Alle lesmomenten" om de lesmomenten terug te vinden.
Online cursus = Deze cursus is 100% afstandsonderwijs: je kan tijdens de online les je spreekvaardigheid oefenen en op je eigen tempo opdrachten maken wanneer het jou het best uitkomt!
Gecombineerd onderwijs = Deze cursus bestaat uit een combinatie van contact- en afstandsonderwijs. Ontdek hier de verschillende soorten online en gecombineerde cursussen.

REGIO

Lesperiode

Lesmoment

Regio
Lesperiode Prijs *
Er werden geen modules gevonden