Engels niveau 2 Waystage

Je ontvangt het deelcertificaat van Engels Waystage A + Engels Waystage B in de opleiding Engels richtgraad 1 indien je slaagt voor deze module.

Wat?

In dit niveau word je een basisgebruiker van het Engels. Je leert je uitdrukken in het verleden en je zal al een aardig mondje Engels kunnen spreken. De cursus is praktijkgericht.

Je leert o.a. informatie vragen bij de toeristische dienst, tickets kopen voor een culturele voorstelling en je uit de slag trekken in een kledingzaak. Verder vertel je over je vakantie en je familie. Je beschrijft je dagindeling en spreekt over je eetgewoonten en jeugdherinneringen. Je beluistert gesprekken en leest iets langere en meer authentieke teksten. In dit niveau wordt de grammatica verder uitgebreid.

Koop geen handboek voor de start van de lessen.  Je leerkracht geeft tijdens de eerste les de juiste info.
Deze module startte op in september, maar je kan mee instappen in semester 2 na het afleggen van de online niveautest. De leraar heeft het recht om jou te heroriƫnteren tijdens de eerste les. Heb je twijfels over je niveau contacteer info.talen@crescendo-cvo.be.

Wat moet je al kunnen?

De module Engels niveau 1 Breakthrough al gevolgd hebben of door middel van een instapproef bewijzen dat je de basiscompetenties al beheerst.

Waar en wanneer?

Intensief = de cursus gaat meermaals per week door. Klik op "Alle lesmomenten" om de lesmomenten terug te vinden.
Online = Deze cursus is 100% afstandsonderwijs: je kan tijdens de online les je spreekvaardigheid oefenen en op je eigen tempo opdrachten maken wanneer het jou het best uitkomt!

REGIO

Lesperiode

Lesmoment

Regio
Lesperiode Prijs *
Er werden geen modules gevonden