Inhoud

Officiële benaming: Ondernemerschap

Word ondernemer in hart en nieren
De opleiding Ondernemerschap geeft je inzicht in de vele aspecten van het ondernemerschap. Je ontwikkelt de competenties die je nodig hebt om je eigen zaak op te starten of te optimaliseren.

Als startende ondernemer heb je het erg druk. Daarom bieden we de opleiding aan in een traject ​op basis van een lesavond per week. Tijdens de les kan je netwerken met je medecursisten. Een deel van de opleiding volg je online en in afstandsonderwijs.

Voor de volledige opleiding betaal je 210 euro inschrijvingsgeld en een beperkt bedrag voor studiemateriaal. Voor wie in het laatste of voorlaatste jaar van het secundair onderwijs zit, is de opleiding GRATIS!

Ik zou graag als zelfstandige mijn eigen zaak starten. Heb ik recht op een premie? Ja, als u voldoet aan bepaalde voorwaarden. Dan helpt de transitiepremie u om de stap te zetten.”


Partners
Voor deze opleiding werkt Crescendo CVO samen met MicroStart en Stad Mechelen.

  • Stad Mechelen zet sterk in op ondernemen en heeft een aantal projecten om ondernemerschap te ondersteunen. De deelnemers aan de opleiding krijgen toelichting bij deze projecten. Ze kunnen er onder bepaalde voorwaarden ook aan deelnemen. 
  • MicroStart is een coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk. Deze organisatie heeft veel ervaring met het coachen van startende ondernemers: deze coaching gebeurt door ervaren ondernemers en adviseurs van ondernemingen. MicroStart verleent ook kleine kredieten aan wie moeilijk startkapitaal vindt. 


We bieden niet alle modules aan op alle campussen en lesplaatsen. Klik op uurrooster en prijs voor meer informatie.

Uurrooster