Polyvalent post- en pakketmedewerker

Inhoud

Officiële benaming: Polyvalent post- en pakketmedewerker (ODB-Y00674)

Verlang jij naar werkzekerheid en wil jij er mee voor zorgen dat alle brieven en pakjes tijdig op het juiste adres aankomen? Dan is de opleiding Polyvalent post- en pakketmedewerker echt iets voor jou!
In deze praktijkgerichte opleiding leer je de theorie op de schoolbanken in het CVO en de praktijk op de werkvloer bij bpost of een ander bedrijf.
 
 Tijdens de opleiding leer je het werk van sorteerder en postbode kennen: je leert alles over het sorteren van brieven en pakjes en je leert brieven en pakjes op een snelle en efficiënte manier bezorgen bij de mensen.

Heb je nog geen rijbewijs B? Dan kan je tijdens de opleiding ook de theorie- en praktijklessen volgen en je rijexamen afleggen!

Als VDAB dit traject voor jou goedkeurt, betaal je geen inschrijvingsgeld en geen cursusmateriaal. Als je bij Bpost stage kan doen dan betaalt bpost de onkosten terug voor je verplaatsing naar de stage en VDAB betaalt de onkosten terug voor je verplaatsing naar het CVO. Indien nodig wordt ook de kinderopvang betaald.