Polyvalent post- en pakketmedewerker (duaal leren)

Inhoud

In het duale leertraject Polyvalent post- en pakketmedewerker leer je de theorie op de schoolbanken in het CVO (centrum voor volwassenenonderwijs) en de praktijk op de werkvloer bij bpost.

Tijdens de opleiding leer je het werk van sorteerder en postbode kennen: je leert alles over het sorteren van brieven en pakjes en je leert brieven en pakjes op een snelle en efficiënte manier bezorgen bij de mensen.

Heb je nog geen rijbewijs B? Dan kan je tijdens de opleiding ook de theorie- en praktijklessen volgen en je rijexamen afleggen!

Combineer je deze beroepsopleiding met de opleiding Aanvullende algemene vorming (AAV)? Dan heb je in 1 jaar tijd een diploma secundair onderwijs, een rijbewijs B (als je dat nog niet bezit) én een vast contract bij bpost op zak!

Als VDAB dit traject voor jou goedkeurt, betaal je geen inschrijvingsgeld en geen cursusmateriaal. bpost betaalt de onkosten terug voor je verplaatsing naar de stage en VDAB betaalt de onkosten terug voor je verplaatsing naar het CVO. Indien nodig wordt ook de kinderopvang betaald.