LEER EN BELEEF BIJ CRESCENDO CVO 
Neem je toekomst in eigen handen

 

Je loopbaan een nieuwe richting geven, een diploma behalen en hogere studies starten? 

Een nieuwe taal leren of tijd maken voor een nieuwe hobby? Of gewoon: dingen doen die je nooit eerder gedaan hebt?

 

Bij Crescendo CVO is levenslang leren de wereld verkennen en beleven. Je ontdekt mogelijkheden die je dromen overtreffen. 

Zet hier de eerste stap en doe mee!

Crescendo CVO | Opleiding Duits | Getuigenis Danny Gillyns

Danny volgt de opleiding Duits (Tervuren)
"Een taal leren is pure ontspanning voor mij. Dankzij Crescendo CVO praat ik een aardig mondje Spaans. Momenteel volg ik bij Crescendo CVO mijn tweede jaar Duits, een online cursus. Dat is een zeer leuke ervaring met veel praktijk, luisteroefeningen en spreekoefeningen. En tussen de theorie door is er altijd wel tijd voor een grapje om de grammatica te verteren. Nadien ga ik zeker nog andere talen leren, te beginnen met Portugees. Eigenlijk zou ik dolgraag op reis met alle mensen kunnen converseren, naar waar mijn pad ook leidt. Ik zou zeggen: doe mee!"

Danny volgt de opleiding Duits (Tervuren)
"Een taal leren is...

Getuigenis cursist Crescendo CVO

Joëlle volgt de opleiding Medisch Administratief Assistent (Mechelen)
"Ik ben in februari 2020 gestart met de opleiding Medisch Administratief Bediende (nu: Medisch Administratief Assistent) na een carrière van 21 jaar als opvoedster. Ik had even een moeilijke tijd en besliste om mij te heroriënteren in de sector. Ik koos voor de opleiding Medisch Administratief Bediende bij Crescendo CVO en ik heb hier geen minuut spijt van! Ik kreeg veel ondersteuning van de leerkrachten en voel me als herboren in de opleiding. Ik heb zelfs mijn voordeel gedaan met de online lessen want ik kreeg veel persoonlijke feedback en dat heeft mij doen groeien en openbloeien. Op mijn stageplaats werd ik als een volwaardige werkkracht beschouwd en niet enkel als ‘de stagair’. Dat heeft mij nog meer zelfvertrouwen gegeven en stiekem droom ik ervan om voor een Bachelor in avondonderwijs te gaan: ik heb de smaak te pakken!"

Joëlle volgt de opleiding Medisch Administratief Assistent (Mechelen)
"Ik ben in februari 2020 gestart met de opleiding Medisch Administratief Bediende (nu: Medisch Administratief Assistent) na een carri...

Crescendo CVO | Opleiding Meubelmaker| Getuigenis Sean

Sean volgde de opleiding Meubelmaker (Lier)
"Ik wil graag meubelstukken leren maken om voor mezelf de meubels te maken die ik mooi vind en die passen in mijn interieur. Als alles goed loopt, wil ik later ook meubels maken voor anderen als bijverdienste."

Sean volgde de opleiding Meubelmaker (Lier)
"Ik wil graag meubelstukken leren maken om voor mezelf de meubels te maken die ik mooi vind en die passen in mijn interieur. Als alles goed loopt, wil ik later ook meub...

Crescendo CVO | Opleiding Natuursteenbewerker

Wilfried volgt de opleiding Natuursteenbewerker (Mechelen)
"Bij Crescendo CVO volg ik de opleiding ‘Natuursteenbewerker'. De eerste jaren leerde ik basisbewerkingen. Daarna probeerde ik plooien in een stof weer te geven in marmer, je ziet dat bij veel oude beelden. Na wat oefenen wilde ik dat toepassen op een werk met wat meer inhoud, daarom ontwierp ik dit beeld van een hoofd met een doek erover. Het werd een pittige uitdaging."

Wilfried volgt de opleiding Natuursteenbewerker (Mechelen)
"Bij Crescendo CVO volg ik de opleiding ‘Natuursteenbewerker'. De eerste jaren leerde ik basisbewerkingen. Daarna probeerde ik plooien in een s...

Getuigenis cursist Crescendo CVO

Brent is afgestudeerd in de opleiding Polyvalent post- en pakketmedewerker (GLTT Halle)
"Toen ik 18 jaar was, stopte ik met school en ging ik werken. Ik ondervond al snel dat geen diploma hebben veel nadelen heeft. Voor mij is de opleiding Polyvalent post- en pakketmedewerker een herkansing. De lessen in het CVO verlopen vlot: we hebben superleuke leerkrachten en onze groep is heel gemotiveerd. Ik loop nu stage bij New Brussels X (NBX), het grootste sorteercentrum van de Benelux. Het personeel van bpost en de stagementors zijn heel vriendelijk en de sfeer is familiair. Ik vind het leuk om in een groot depot te werken: ze kijken niet constant op je vingers en je bent continu bezig. Ik zou iedereen die in hetzelfde schuitje zit als ik deze opleiding aanraden, want op één jaar tijd behaal je jouw diploma en rijbewijs en krijg je een vast contract bij bpost. Dat zijn drie dingen die je levenslang zullen helpen."

Brent is afgestudeerd in de opleiding Polyvalent post- en pakketmedewerker (GLTT Halle)
"Toen ik 18 jaar was, stopte ik met school en ging ik werken. Ik ondervond al snel dat geen diploma hebben veel nadelen...