Opleidingen Talen

Vanaf september 2021 kan je in sommige taalopleidingen ook kiezen voor:

 • 100% ONLINE
  Deze cursus bieden we aan in 100% afstandsonderwijs. Zo heb je de mogelijkheid om tijdens de online les je spreekvaardigheid te oefenen en op je eigen tempo opdrachten te maken wanneer het jou het best uitkomt!
 • 50% ONLINE
  Deze cursus bieden we aan in een combinatie van 50% contactonderwijs op de campus en 50% afstandsonderwijs met online les en opdrachten. Je komt om de twee weken naar de campus. Zo krijg je het beste van twee werelden.
 • 75% ONLINE 25% CONTACT
  Deze cursus bieden we aan in een combinatie van 75% afstandsonderwijs en 25% contactonderwijs. Je komt één keer om de vier weken naar de campus. Zo krijg je ook de mogelijkheid om je spreekvaardigheid te oefenen in realistische situaties op school.
 • 75 % CONTACT 25% ONLINE
  Deze cursus bieden we aan in een combinatie van 75% contactonderwijs op school en 25% afstandsonderwijs met onlineoefeningen en taken. Je krijgt elke week les op de campus maar het lesmoment is korter. Zo krijg voldoende mogelijkheden om je spreekvaardigheid te oefenen in realistische situaties op school en meer tijd om op je eigen tempo opdrachten te maken wanneer het jou het best uitkomt!

De cursussen die zowel uit contact- als afstandsonderwijs bestaan, krijgen in het uurrooster het label “Gecombineerd onderwijs”. Klik in het uurrooster op “Alle lesmomenten” om te zien om welke vorm van gecombineerd onderwijs het gaat. De cursussen met 75% contactonderwijs en 25% afstandsonderwijs herken je aan de verkorte lesmomenten (18.45u - 21.05u) + 1 uur online cursus.

Test je niveau