Hoe bak je de beste Belgische frietjes? En maak je zelfgemaakte mayonaise?
Of tomatensoep met balletjes, een koninginnenhapje, stoofvlees en ‘stoemp’?
In de cursus ‘Belgische koken voor beginners’ leer je typisch Belgische gerechten koken.
Op het einde van elke les dekken we samen de tafel om gezellig al dat lekkers op te eten, bij een goed gesprek.
De verbruiksgoederen (ingrediëntengeld) wordt door het Sociaal huis gemeente Tervuren betaald. Je betaalt enkel het inschrijvingsgeld.
Voor wie Nederlands wil leren of oefenen en voor wie graag samen met anderstaligen wil koken.
Campus Tervuren
Pater Dupierreuxlaan, 1 bus B
3080 Tervuren
Marijke
Huishoudelijk koken“In de kooklessen ontdek je nieuwe smaken en nieuwe technieken. Enkele dagen voor de les krijgen we het menu doorgestuurd: aperitief, hapjes, voorgerecht, hoofdschotel en dessert. Na het koken, bespreken wij onze creaties en genieten we samen van ons werk."
Lees meer...