Spaans

Nieuw

SPAANSE EN ZUID-AMERIKAANSE GERECHTEN - EL SOL EN TU PLATO!

Je ontvangt het deelcertificaat van open module in de opleiding Spaans indien je slaagt voor deze module.

Wat?

Ben jij gepassioneerd door culinaire avonturen en heb je altijd al Spaans willen leren op een unieke en smakelijke manier? Dan hebben wij de perfecte cursus voor jou!

Je volgt om de twee weken kooklessen en één keer per maand wordt de keuken omgetoverd tot een levendige Spaanse les. De leerkracht Spaans leert je dan tijdens twee uur de basis Spaanse taal op een interactieve manier.

Wat kun je verwachten?

  • Taal en Cultuur: Onze cursus 'Spaans niveau 1' biedt je de unieke kans om in 20 levendige lestijden de basisbeginselen van het Spaans onder de knie te krijgen. Ontdek hoe je een boodschappenlijst opstelt in het Spaans, leer inkopen doen op een lokale markt, en verdiep je in het lezen en begrijpen van recepten, lezen van een menukaart en je bestelling te plaatsen in een restaurant of cafetaria.
  • Culinaire Creaties: Leer hoe je authentieke gerechten zoals paella, tapas, tortilla española, tacos, empanadas, gazpacho, dulce de leche of crema catalana maakt.
  • Dranken en Cocktails en Mocktails: Ontdek hoe je een perfecte mojito, margarita of pisco sour mixt.

Leer de geheimen van deze fantastische keukens kennen en breng een stukje van de zonnige Spanje en Zuid-Amerika keuken naar je eigen bord. Voor meer info, check ook de informatie bij KOKEN

Wat moet je al kunnen?

Geen voorkennis Spaans vereist.

Wat zijn de extra kosten?

Zie extra kosten koken bij de opleiding KOKEN